Målvaktskolen driver treningsaktivitet for unge håndballmålvakter og tilbyr Østlandets største målvaktskole for aldersgruppen 13-15 år. Her arbeider vi med de tekniske og fysiske forutsetningene for å bli en god målvakt.

Vi arbeider også med smågrupper og personlig coaching av håndballmålvakter i alle aldre, vi kommer gjerne på klubbtreningsbesøk og vi holder gjerne kursvirksomhet for klubb. I denne delen av treningen arbeider vi med teknisk-taktiske ferdigheter i spillesituasjon, og med å etablere en god spilleidé for målvakten.

I samarbeid med Oslo Idrettssenter (www.osloidrettssenter.no) tilbyr vi off-season trening for håndballmålvakter i smågrupper. Målvaktskolen samarbeider tett med Oslo Idrettssenter hvor vi trekker gode synergieffekter i arbeidet med å påvirke generelle og spesifikke fysiske forutsetninger for idrettsprestasjon.

Målvaktskolen er en del av konseptet CTB Performance Coaching som arbeider med å utvikle kurs- og fagplattformer innen coaching og ferdighetsutvikling for håndballspillere og for prestasjonsutvikling generelt.

 

Trenerteamet

Christian Thue Bjørndal har NHFs topptrener utdanning og en doktorgrad på talentutvikling i norsk håndball fra Norges Idrettshøgskole. Han har bred trenererfaring fra senior og aldersbestemte lag, arbeider som sportssjef på Otto Treider og har fortløpende oppdrag som målvaktstrener for flere samarbeidspartnere. Christian arbeider også ved Oslo Idrettssenter med fysisk trening for idrettsutøvere i flere idretter ved siden av stillingen sin på Norges Idrettshøgskole.

Marie Sundfør Tømmerbakke er et av Norges største målvaktstalenter og har nettopp tatt fatt på profftilværelsen i København Håndbold. Marie har bred aldersbestemt landslagserfaring og lukter på seniorlandslaget. Med sitt smittende humør kombinert med en meget solid praksiserfaring er Marie et sterkt komplimentært bidrag til trenerteamet. Marie deler treningstips på Facebook, og er vi heldige så får vi også se henne på gulvet i løpet av høsten.

Ine Karlsen Stangvik har bakgrunn fra Njård og Nordstrand, og var en av eliteseriens beste målvakter i sesongen 2014-2015. Reisen gikk videre til dansk topphåndball og København Håndbold hvor hun i to sesonger har fått bryne seg i en av verdens beste ligaer. Karrieren kulminerte med sluttspillfinale i Danmark våren 2017. De to neste sesongene skal Ine vokte målet i Team Esbjerg. Ine deler treningstips på Facebook, og er vi heldige så får vi også se henne på gulvet i løpet av høsten.

Thea Granlund er Lillehammers svar på Silvia Navarro. Thea utdanner seg på Norges Idrettshøgskole og har voktet buret i Oppsal Håndball sammen med Marie. Hun spiller nå for Fjellhammer i 1. divisjon. Thea skal fra høsten 2017 coache utøvere på målvaktskolen på Jessheim, og hun kan fort dukke opp på Målvaktskolen i Oslo også.

Catharina Broch er en ung og lovende elitemålvakt i Oppsal håndball. Catharina er en av flere trenere som du vil møte i løpet av høsten og våren.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..