CTB Performance coaching

CTB Performance tilbyr konsulent- og trenervirksomhet innen idrett med spesiell vekt på håndball. Målvaktskolen er et viktig virksomhetsområde samtidig som vi utvikler porteføljen videre. Personlig coaching for håndballmålvakter og fysisk trening i håndball er to av flere virksomhetsområder under utvikling.

En av CTB Performance sin viktigste samarbeidspartnere er Oslo Idrettssenter som tilbyr ekspertkompetanse innen fysisk trening for idrettsutøvere (www.osloidretsssenter.no).

Vi samarbeider også med Interplay-Sports som leverer markedets beste video analyse software til håndball (www.interplay-sports.com). Med Interplay-Sports produktene kan du løfte spillerutviklingen i gruppa ved å bruke videocoaching aktivt som et pedagogisk virkemiddel i utviklingsarbeid.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ta kontakt på e-post: christian.bjorndal@gmail.com eller tlf: 408 98 766 hvis du er interessert i å høre mer om tilbudene.

Forfatter: Christian Thue Bjørndal

Christian is an associate professor at the Norwegian School of Sport Sciences and handball coach. His research and teaching focuses on sports coaching and athlete development, skill adaptation and development and handball. He is certified EHF Master Coach and has extensive coaching and teaching background in youth and elite handball.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..