OIS Off-season trening for håndballmålvakter

I samarbeid med Oslo Idrettssenter på Skullerud tilbyr vi fra 2013 off-season trening for håndballmålvakter som en del av porteføljen i deres Small Group Coaching konsept.

Treningen er et tilbud for håndballmålvakter fra 14-20 år med tre ukentlige treninger fra uke 18 til uke 26. Treningen foregår i treningsgrupper på opptil 8 personer med egen personlig trener og individuelt tilrettelagte treningsopplegg. Treningene foregår på:

Mandager kl. 20.00

Onsdager kl. 20.00

Fredager kl. 17.00

Les hva OIS skriver om Small Group Coaching:

Small Group Coaching er coaching av idrettsutøvere tilpasset arbeidskrav for din idrett og din posisjon. Hver spiller vil bli vurdert gjennom Functional Movement Screening og andre tester. Treningen vil tilpasses dine behov slik at du stiller sterkere og bedre forberedt til sesongstart. I treningsopplegget vil du få trent alle de fysiske ferdighetene som er nødvendig for å prestere på høyt nivå i din idrett. Du vil også få en god forståelse av ernæring og andre faktorer som blir viktige for dine prestasjoner. Om du satser seriøst i din idrett er det arbeidet du legger ned OFF SEASON minst like viktig som det som skjer under sesong. Sørg for at du gjør denne jobben med veiledning av profesjonelle coacher som vet hva som kreves for å prestere på et høyt nivå.

For påmelding og mer informasjon, se:

http://osloidrettssenter.no/portfolio/small-group-coaching/

Oslo Idrettssenter er ledende innenfor fysisk trening av idrettsutøvere og arbeider med toppidrettsutøvere innenfor en rekke idretter, bl.a. håndball, is-hockey og sprint. En investering i en treningsperiode her er en investering i din talentutvikling mot en lang idrettskarriere.

Påmeldingsfrist: Fredag 26.04 (kun 8 plasser)

Forfatter: Christian Thue Bjørndal

Christian is an associate professor at the Norwegian School of Sport Sciences and handball coach. His research and teaching focuses on sports coaching and athlete development, skill adaptation and development and handball. He is certified EHF Master Coach and has extensive coaching and teaching background in youth and elite handball.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..